Gebr. van Leeuwen Boringen B.V. heeft naam gemaakt op het gebied van innovatieve sleufloze technieken. Wij bestrijken het volledige palet van gestuurde boringen en open-  en gesloten frontboringen.

Innovatieve vindingen en zelf ontwikkelde machines bieden voor elk probleem een oplossing en dragen niet zelden bij aan een efficiëntere aanpak en kostenbesparingen. Of het nu gaat om een schildboring onder verschillende hoeken, gepatenteerde ruimers, een bandenmachine voor de reductie van trekkracht, of het ombouwen van een boorkop voor proeven met verticaal boren: wat niet bestaat, of niet goed genoeg is, dat ontwikkelen en bouwen we zelf.

Onze expertise in schildboringen ligt aan de basis van de nieuwe funderingstechniek met behulp van verticale microtunnelling, die is ontwikkeld voor de Noord-Zuidlijn in Amsterdam.
Voor spoorkruisingen zijn wij ProRail-gecertificeerd voor horizontaal gestuurde boringen (HDD) onder en bij railinfrastructuur (categorieen S-A, S-B en S-C). Aannemingsbedrijf Klarenbeek is gecertificeerd voor het uitvoeren van alle doorpersingen (gesloten en open front) en bij railinfrastructuur (categorieen S-D(A), S-D(B), S-D(C), S-E(A) en S-E(B)).