Profiel

profielGebr. van Leeuwen Boringen B.V. heeft een sterke onafhankelijke positie als specialist in alle soorten van boringen. Sinds de jaren zestig van de vorige eeuw legt Gebr. van Leeuwen Boringen B.V. zich toe op innovatieve sleufloze technieken voor het kruisen van wegen, spoorwegen, waterwegen en ondergrondse infrastructuur.

Realistische pioniers

“Afmaken wat je begint” is het motto van Gebr. van Leeuwen Boringen B.V ! Innovatieve oplossingen, en zelf materieel ontwikkelen en bouwen zorgt dat wij onze huidige stabile marktpositie. Tevens inventiviteit en flexibiliteit van onze medewerkers zorgt voor deze positie.
Betrokkenheid, verantwoordelijkheid, plezier in het vak en incasseringsvermogen zijn kernwaarden bij ons. Liefde voor pionieren combineren wij met realistisch ondernemerschap en een pragmatische aanpak.

Kennis

Voor een gespecialiseerd en innovatief bedrijf is kennis cruciaal. Wij zijn aangesloten bij DCA-Europe (Drilling Contractors Association), een internationaal netwerk voor kennisverwerving, risicobeheersing en scholing in HDD (gestuurde boringen).

Innovatie

Pragmatisch denken en continue oplossingsgerichtheid hebben vaak geleid tot innovaties, praktische vondsten en efficiënte toepassingen. Gebr. van Leeuwen Boringen B.V. is houder van verschillende patenten, waaronder Pipepusher.com, LEDI Subsea Drilling en MT Piling. Elk probleem is interessant, elke mogelijke oplossing is het onderzoeken waard.

Gebr. van Leeuwen Boringen B.V. maakt onderdeel uit van een groter geheel waar meerdere aannemingsbedrijven onder vallen. Voor ons betekent het een verruiming van onze mogelijkheden. Gebr. van Leeuwen Boringen B.V. blijft zelfstandig opereren onder de vertrouwde naam met enigszins iets aangepaste huisstijl, op de wijze die u van ons gewend bent.