HDD boring Dordrecht

HDD boring Dordrecht

In opdracht van Hak Leidingbouw zijn wij in Dordrecht bezig met een boring van 90 meter van gewapend betonbuis, dit t.b.v. de warmte transportleidingen. Voorafgaand aan de boring is door GVL een Uxoscope boring gemaakt, dit is een HDD¬†om tijdens het boren de omgeving te scannen op obstakels, dit omdat de omgeving hier de laatste […]

GVL op het No-Dig event

GVL op het No-Dig event

Vandaag staan wij met Gebr. van Leeuwen Boringen op het NSTT No-Dig event. Het evenement waar praktijk en theorie op gebied van ondergrondse infrastructuur bij elkaar komt. Er worden verschillende demonstraties, lezingen en workshops gegeven.

Uitbreiding machinepark

Uitbreiding machinepark

Een primeur in Nederland! Onlangs hebben wij de nieuwe, door Boretech Holland BV geleverde MT18 Powerdrill in gebruikt genomen. Op ons verzoek is de machine uitgevoerd met een 650 liter bentoniet pomp en heeft in¬†totaal 247,5 meter stangen aan boord. Inmiddels hebben wij al een aantal boringen met deze machine gemaakt en zijn erg tevreden […]

Bezoek omwonende aan bouwlocatie Goerree-Overflakkee

Bezoek omwonende aan bouwlocatie Goerree-Overflakkee

In het kader van de werkzaamheden rond de bouwlocatie in Goeree-Overflakkee zijn de bewoners van het naastgelegen bungalowpark uitgenodigd om de bouwlocatie te bezoeken. Daarnaast is er gesproken over de eventuele geluidsoverlast die de werkzaamheden met zich meebrengen. De buren bijeenkomst was een groot succes en was druk bezocht! Lees hier meer over het project.

Uitbreiding machinepark

Uitbreiding machinepark

Het machinepark van de Gebroeders van Leeuwen boringen is deze week uitgebreid met een 18 tonner. De nieuwe machine gaat deze week in gebruik!  

Geniet van de zomer!

Geniet van de zomer!

Heeft u een vraag dan kunt u contact met ons opnemen. Als u ons telefonisch niet kan bereiken, kunt u altijd een mail sturen naar info@gvlboringen.nl.

Microtunneling techniek in Groningen

Microtunneling techniek in Groningen

Voor de Gemeente Groningen boren wij een GVK moerriool √ė1100mm van bijna 900m. We gebruiken de gesloten front techniek, ofwel microtunnelling, om het moerriool op een diepte van ongeveer 5,5m onder maaiveld aan te leggen. Lees hier meer over het project.